Search This Blog

Friday, 19 August 2011

آنژین صدری

به فشار یا درد شدید زودگذر در قفسه سینه که در اثر نارسایی اکسژن به ماهیچه قلب ایجاد میشود آنژین صدری می گویند. معمولا این حالت با افزایش فعالیت بدنی و یا استرس شروع میشود ولی گاهی بیمار در حالت استراحت هم ممکن است به این درد دچار شود. گاهی احساس درد از قفسه سینه هم فراتر میرود و ممکن است به بازو (خصوصا سمت چپ)، گردن، فک  و پشت هم سرایت کند. در برخی از موارد بیمار ممکن است دچار حالت تهوع هم بشود. علامت دیگر آنژین صدری می تواند خستگی شدید و تنگی نفس باشد.

قلب در حین اینکه خون را به تمام بدن میفرستد خود نیز باید از طریق عروق کرونر (منشعب شده از رگ آئورت) با اکسژن و مواد قندی تغذیه شود. چنانچه چربی در جداره عروق کرونر رسوب کند قطر این رگ ها باریک میشود و مقدار اکسیژن که به ماهیچه قلب میرسد کاهش میابد. آنژین صدری یکی از علامت های گرفتگی عروق کرونر می باشد. نارسایی دریچه های قلب، کم خونی  و ناراحتی های قلبی دیگر نیز ممکن است باعث بروز آنژین صدری شوند. در صورت عدم درمان انژین صدری، این حالت ممکن است به حمله قلبی منجر شود.
  
روش های درمان
درمان آنژین صدری شامل کنترل درد و درمان گرفتگی عروق کرونر می باشد.برای کنترل درد داروهایی تجویز میشود که یا مثل نیتروگلیسرین در افزایش جریان خون و اتساع رگ ها موثرند و یا مثل ضد گیرنده بتا نیاز ماهیچه قلب به اکسژن را با کم کردن ضربان قلب کاهش میدهند. گاهی نیز بیمار نیاز به جراحی دارد و  از طریق آنژیوپلاستی و یا جراحی یا گرفتگی عروق رفع میشود و یا با پیوند قسمتی از رگ پا به عروق کرونر تقطه مسدود شده را دور میزنند.

برای جلوگیری از بروز آنژین صدری  و همچنین جلوگیری از وخیم تر شدن این عارضه باید از تغذیه صحیح استفاده کرد. قطع مصرف سیگار (در صورتیکه بیمار سیگار می کشد) کاهش وزن (در صورت اضافه وزن داشتن)، کنترل بیماری هایی چون قند،  فشار خون و کلسترول بالا، استراحت و دوری از فشارهای روحی و عصبی الزامی است. ورزش نیز مفید است ولی از آنجا که در اکثر موارد آنژین صدری با افزایش فعالیت بدنی آغاز میشود، شروع ورزش باید تحت نظر پزشک مشاور باشد.

در صورت بروز علائم آنژین صدری که پس از استراحت و استفاده از داروهای کاهش درد چون نیتروگلیسرین رفع نشود، بیمار باید بلافاصه به بیمارستان منتقل شود.چرا که این حالت ممکن است که نتیجه حمله قلبی باشد.

Monday, 15 August 2011

تركيب هويج ، چغندر و سيب

این نوشته من نیست؛ از طریق ایمیل دریافت کردم 
دوست دارید امتحان کنید

+++++
اين نوشيدني در زمانهاي قديم براي مدت هاي طولاني رايج بوده است .آقاي سيتو به اين نوشيدني كاملا ايمان دارد ، او مي خواهد كه اين مطلب به اطلاع تمام كساني كه مبتلا به سرطان هستند برسد.
اين نوشيدني ميتواند از بدن در مقابل رشد سلول هاي ناسالم محافظت نمايد. آقاي سيتو قبلا مبتلا به سرطان ريه بوده است و يك متخصص طب گياهي از وي ميخواهد تا از اين نوشيدني براي درمان استفاده نمايد و وي براي مدت سه ماه، بصورت پيوسته از اين نوشيدني استفاده مينمايد و اكنون سلامتي خود را بدست آورده و ميتواند بسبب استفاده از اين درمان، از زندگي خود لذت ببرد و امتحان آن براي شما نيزهيچ ضرري نخواهد داشت اين نوشيدني معجزه گر بسادگي تهيه ميگردد.
مواد لازم (چغند رقند ، هويج و سيب از هر كدام يكعدد )
موارد فوق را با پوست قطعه قطعه كرده و سپس با هم در آبميوه گيري قرار داده و پس ازآ بگيري بلا فاصله بنوشيد .
اين نوشيدني در مان سلول امراض زير موثر خواهد :
1-جلوگيري از رشد و تكثير هاي سرطاني
2-پيشگيري از بيماريهاي كبد ، كليه ، لوزالمعده و همچنين درمان زخم معده
3-تقويت ششها ، جلوگيري از حمله قلبي و فشار خون بالا
4- تقويت سيستم ايمني بدن
5- مفيد براي بينايي و همچنين رفع خستگي ، خشکي و قرمزي چشم
6- براي رفع خستگي ناشي از فعاليت هاي فيزيكي، و همچنين درد هاي عضلاني
7- رفع مسموميت ، كمك به حركات روده و رفع يبوست، كه در نتيجه سلامت پوست و شاداب شدن آن را نيز بهمراه خواهد داشت
8- بهبودی مشكل بوي بد دهان ناشي از سوء هاضمه
9-كاهش دردهاي دوران قاعدگي
اين معجون، فاقد هرگونه اثر سوئي بوده ، كاملا مغذي ميباشد و براحتي جذب بدن ميگردد. ضمنا براي كاهش وزن نيز مفيد است بعد از دو هفته مصرف پیوسته، شما متوجه اثر آن بر روي سيستم ايمني بدنتان خواهيد شد. ضمنا تاكيد ميگردد تا ثير مفيد آن، مشروط به مصرف بلافاصله پس ازآبگيري ميباشد.
بهترين زمان مصرف :
آنرا بصورت ناشتا اول صبح، و يك ساعت قبل از صبحانه ميل نماييد و براي اثر مطلوبتر، توصيه ميشود دو بار در روز، يك بار صبح و يكبار قبل از ساعت 5 يعد از ظهر، ميل نماييد . هرگز از انجام آن پشيمان نخواهيد شد. همچنين انجام آن هزينه ی زيادي نیز  نخواهد داشت.