Search This Blog

Monday, 12 September 2011

چند نکته در مورد چای سبز

چای سبز دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد و دلیل اصلی برتری آن بر چای معمول تر یا چای سیاه از این جهت است که تف داده نشده و خواص آن از بین نرفته. معمولا چای سبز فقط با بخار حرارت داده میشود و در نتیجه رنگ، ویتامین و مواد معدنی آن بهتر حفظ می شود. برای بهره جوئی از این خواص لازم است که چای برای مدت پنج تا ده دقیقه دم بکشد. مرغوبترین (از نظر بالاتر بودن خاصیت ضد سرطانی) نوع چای سبز گونه ژاپنی آن است، اگرچه که چای چینی بزرگترین بخش بازار چای سبز را بخود اختصاص داده
  

No comments:

Post a Comment